Life-oppitunteja löydetty nauttia Amerikan seuraava Top Mallia …

Jos uskot, että voit nauttia “vain yhden episodin”, että 8 tunnin top design maraton, fugghetabbout.

Älä muista muistaa “pop lonkan”. (Sivu Huomautus: Miss J’s Hip Control? Pois ketjusta!)

Ja aina aina mielessä hymyillä silmiesi kanssa.

Kysymys: Milloin voit kertoa, että hymyilevä silmiesi kanssa tai “smimoitava”, joka on mallin mukaista termiä, TV-show Pidä ja yrittäjät liikenainen Tyra Banks, on virallisesti päätynyt kulttuurisen ilmiön? Vastaus: Kun 65-vuotias äiti puhelut kertovat, että “olet vaatimus hymyilemään paljon yleisemmin blogisi kuvia.”

MAINOS

No, voi tehdä, koska hymyilee juuri paljon paljon helpompaa.

Nyt voimme jopa hymyile itseämme puhelimissamme!

Hei, onko tämä kiihkeisyys soittaa?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ty-Ty aikoo hymyillä sinut, kirjaimellisesti, hänen nykyisen venture, uusi älypuhelimen sovellus nimeltään Smize itse! (Huutomerkki mukana).

Skype-puhelimella blogikirjailijat sekä toimittajat eilen, Tyra selitti 1,99 dollaria, joka esitteli viime yönä (se on tarjolla iTunes App Storessa, mutta en ole varma Android-saatavuudesta).

Voit hymyillä itsesi olemassa olevan kuvan älypuhelimestasi tai napsauttaa uusi puhelimen kamera. Sovellus tekee loput, kääntämällä sinut liioiteltuun smimoivaan versioon itsestäsi.

Tyra supplies an instructional video in the app on the finer points of smizing as well as rocks some seriously sensational smokey eyes.

Kun olet valmis hymyilemään, ota kuva itsestäsi, samoin kuin kuunnella nimellä Tyra Cheers you yhdessä silta catchprakoilla kuin “työ!” Sekä “hunaja, näytät kovaa!” Odota sovellusta välittömästi Silmäympäristöön sekä suun pisteeseen, samoin kuin sitten muuttaa pisteiden paikkaa sopivaksi kasvosi muotoon. Kun olet valmis, paina “SMIZE” -painiketta ja odottaa henkilökohtaista Smikisäätöäsi.

Voit tallentaa kuvia jälkeläiselle erityisellä Smini-albumilla …

Se on vain vähän typerä hauskaa. Varoitetaan kuitenkin: Jos kissasi vaikeuksemme sinut hymyilemään, et ole mitään mahdollisuutta. Kissat voittavat aina.

Voit ladata Smisingin itse! Sovellus nyt iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille sekä se on tarjolla nyt 1,99 dollaria iTunes App Storessa.

Kauneus hauska tosiasia: Tyra on valtava fani hyödyntää magnesia magnesia alukkeena sekä puheluita se yksi hänen temppuaseistaan ​​mallinnuspäivinsä aikana.

Tyra states that her very first forays into smizing occurred at home, as well as she credit scores her mommy as being “the original smize-r.”

Hän toteaa, että hänen äitinsä kopioi myös muotoilun Twiggy-valtava ripset piirtämällä “twiggies,” tai väärennettyjä ripset suoraan Tyran paljain iholle. “Äiti tekisi minulle minulle kotona hauskaa”, hän sanoo: “Joten se oli minun varhainen smimus.”

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.