Vieras Blog Writer Celia San Miguel käyttäen Occh Lip TAR anime

kirjailijasta
Vierailevien julkaisujen noudattaminen kirjoitti Celia San Miguel of Saidathanaverage.com. Voit myös löytää Celia Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa sekä YouTubessa.

Sana “terva” ei voi herättää ihastuttavia kuvia, ei kuitenkaan anna sen irrottaa sinua tarkastamasta pakko-oireista kosmetiikkaa “valikoimaa OH-SO-seksikäs huuli varvas sävyjä (18 dollaria). Ov käyttöön syksyllä 2008, OCC Makeup’s Lip TAR Takit huulet super-tyydyttyneillä, hämmästyttävän läpinäkymättömillä pigmenteillä, joissa on satiini-y. Kaava, joka yhdistää useita hyödyllisiä kasvitieteellisiä komponentteja – pääasiassa hamppuöljyä, joka on ravitseva ja pehmennys omega-rasvahappojen pehmenemisestä; piparminttuöljy, jolla on jäähdytysvaikutus sekä myös ylpeilee antimikrobisia ominaisuuksia; Sekä antioksidanttinen rikas E-vitamiini, joka suojaa huulia ilmaisten radikaalien vaurioista sekä välttää ennenaikaista ihon ikääntymistä.

Muutamien suosittujen huulten tars: anime, lovecraft sekä sähköinen mummo
Jokainen 100% vegaanin huuliva väri on pakattu pienen, taskukokoisen putken sisällä, että vaikka pieni, kestää yllättävän kauan edellyttäen, että vain vaaditaan helmikokoista määrää jokaiselle sovellukselle. Ihannetapauksessa sinun on hyödynnettävä huulia puhtaana, kun käytät vaihtoehtosi huuläsan sävyä, kun otetaan huomioon, että värikylläisyys on melkein mielenkiintoinen korkea, samoin kuin haluat olla tarkka värin tasoittaessasi poutiin (ja se menee Kaksoisnapsauta, jos valitset erittäin kirkas sävyn, kuten beta, anime tai kauhistus).

MAINOS

Markkinoilla ei todellakaan ole tuotteita, jotka vertaavat OFC: n huulitarseja johdonmukaisuuden, tekstuurin, värimaksun tai pitkäikäisyyden kannalta. Jokainen huulipun terva sävy pakkaa mahtavan lävistyksen opasiteetti osastolla, jossa on Wimpy Sheer värejä sekä sen sijaan rohkea, flamboyantti, seikkailunhaluinen sekä boocious tekniikka väri. Pigmentin kyllästyminen syrjään, huomasin huulit tars on ihastuttava rakenne – he eivät ole tahmea tai tahmea kuin jotkut kiiltävät eikä heillä ole huulipunan klump-altis kermainen kerma; Sen sijaan heillä on lähes öljyinen tunne, vaikka niiden johdonmukaisuus ei ole mitään väsynyt tai vetistä.

MAINOS

Occh Lip Tar Lovecraftissa

Kun käytät ensin huulää tervaa, se tuntuu rikkaalta kuitenkin kostealta, ja aika kuluu, väri kuivuu hieman samalla kun säilytetään liukas. And, as if these qualities weren’t sufficient of a draw, each Lip Tar lasts surprisingly long, commonly locking onto lips for hours each time — all without drying your pout as so lots of long-wear lipsticks tend to do.

Pitkäkäyttöinen meikki sekä valitusblogi Unsung Heroes-sarjassa on paljon rakastettuja pitkän aikavälin keräystuotteita useista bodivalikoimasta.

Tällä hetkellä on 53 huulipunaa, jotka tarjotaan – neutraaleista, kuten hushista ja muistosta erittäin voimakkaisiin punaisiin, kuten säteillä sekä harrot. sekä totta OCC Makeupin kokeelliset juuret, on runsaasti kiehtovia, outoja mutta magnetisoivia sävyjä, kuten Belladonna, viileä violetti samanlainen kuin Afrikkalainen violetti, sekä uskomattoman NSFW, maukas punainen alkemistilla-arvoinen Kultaiset aluston.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yllään uskomattoman NSFW
Omistan vähintään 20 erilaista huulipear-sävyä (jotkut suosikkeihin kuuluvat Digitalis, Strumpet, Stalker, uskomattoman NSFW, samoin kuin Lovecraft), sekä olen aina laajentanut kokoelmani, kun otetaan huomioon, että värit ovat aina niin kekseliäisiä, joten toisin kuin mikään Olen koskaan nähnyt. Toki, jokainen huuli terva maksaa 18 dollaria, mutta ajattelevat, että Bewitching huulet voivat valaista koko kasvosi, se on sijoitus kannattaa tehdä.

kirjailijasta
Tämä vieras julkaisu kirjoitti Celia San Miguel of Saidatanaverage.com. Voit myös löytää Celia Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa sekä YouTubessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.