Täällä olen pukeutunut oranssi koralli muodostavat koskaan Rouge taiteilija voimakas huulipuna 39, unung meikki sankari
Ajattelen sanat “, se tekee ikuisesta taiteilijan intensiivistä huulipunaa 39,” painettu T-paita, ja kerron teille, miksi.

Koska aina kun käytän sitä, minun täytyy kysyä 10 kertaa päivässä, mitä olen yllään huulillani.

MAINOS

Se on melkein yhtä imarteleva kuin itse huulipuna.

Jos minulla olisi tämä paita, voisin vain hymyillä, avata takki ja bam! – Piste paitaan.

Kun aloitat tämän satiny, Orange Coral (19 dollaria, saatavana nyt meikkiä yhä putiikkeja ja laskureita, Sephora kauppoja ja myös verkossa), näet mitä tarkoitan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se on yksi näistä väreistä, joita et voi missata, kun se kävelee huoneeseen, joten ole valmis vastaamaan kysymyksiin siitä, kun menet päiväsi.

Mielestäni sillä on jotain tekemistä opasiteetin kanssa, yksi. Kiinteän värin kirkas lohko todella esittelee huulet. Että ja oranssi sävyt, jotka ovat vain niin … kirkas.

Saatat miettiä, jos katsot Dupe Mac Raiseessa. No, heillä on yhteisiä asioita, kuten voit kertoa. Molemmat ovat täysikattaisia ​​koralleja, mutta mielestäni 39 on kirkkaampi, vaikkakaan ei niin kiiltävä ja paljon enemmän oranssia kuin hurmaa.

Satin-viimeistely voisi melkein kulkea matta, mikä, en tiedä, antaa sille vuosikerta, melkein 50-luvulla. Moderni ottaa retro-ilme, pidän siitä yllään Smokey Cat Silmät ja minttu vihreä kynsien kiillotus kuin Zoyan Neely ($ 8).

Paksu, väkevöidyt muodostavat ikuisen rouge-taiteilijan voimakkaan kaavan, hieman menee pitkälle, enkä voi valittaa lainkaan kulumista. Voin liukua sen heti aamiaisen jälkeen, tee se lounaalla ja kaksi kupillista teetä, eikä tarvitse koskettaa sitä vasta myöhään iltapäivällä.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikki pysyviä kokoelmatuotteita useista erilaisista bodel beauty brändeistä.

Harlem ravista?

Tiedän, että olen luultavasti viimeinen kyytiin tämä vene / juna, mutta oletko nähnyt mitään näistä Harlemista videoista YouTubessa? Ilmeisesti se on asia, ja se on hilpeä!

Odota sitä…

Rakastat tätä …

MAINOS

Ohmigosh, joka on palomies, oli nauraa niin kovaa! Minulla oli kyyneleet, jotka rullaavat posket alas.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.