Party kuin se on 1996!
Sheeeeeyt, tyttö, takaisin vuonna 1996, et olisi voinut repiä minua metallisista huulipunasta. Minun “menossa” väri oli Pasply Shade samanlainen kuin asphyxia, yksi yhdeksästä julkaisuista sävyistä tulevassa Urban Decay Vice Lipstick Vintage Capsulen kokoelma. Käytin sitä tummalla violetti huulipunalla, joka tietenkin lähdin tarkoituksellisesti vapauttamattomaksi.

Luulen, että saan idean Missy Elliot -videosta … tai ehkä se oli Mary J. Blidge?

MAINOS

Missä se tuli, ajattelin, että se rocked, lol!

Uusi kaupunkien hajoaminen Vice Lipstick Vintage Capsulen kokoelma (värit: $ 17 kukin)
Lace ylös Doc Martens ja Timberlandin saappaat, koska UD juhlii 20-vuotisjuhlaasi uudelleen yhdeksän huulipunaa alkuperäisestä 1996 kokoonpanosta, ja he vapauttavat ne uudessa varapuodissaan.

Heillä on täysin legit Mid-’90s metallinen tuntuu “em.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Urban Decay Bruise
Jotkut niistä ovat enemmän pukeutuvia kuin toiset … Ota mustelmia, syvällä burgundilla, jolla on punainen ja vihreä muutos, ainakin minulle, on hyvin hienovarainen ja öljylauta, pelkkä musta, jolla on hopea mikro glitter, joka näyttää enemmän kuin syvä luumu huulilla (ajattele Clinique Black Hunaja).

Urban Decay Oil Slick
Kun taas toiset, kuten Frostbite, syvä sininen monivärinen mikro-glitter, ovat suoraan ylös cray! Yllään Frostbite Minusta tuntuu, että olen kanavointi Lil ‘Kim korkeudessa hänen murskata sinua upea.

Urban Decay Frostbite
Kokoelma on rajoitettu painos, joten kun nämä robotin huulet värit ovat poissa, et löydä niitä enää hyllyillä. Parempi napata suosikkisi ennen kuin he rauhaa ulos.

Vasemmalta: Urban Decay Oil Slick, Frostbite, SMOG, UV-B, Pallor, rutto, mustelma, Roach ja Asphyxia
Ota kävelymatkan päässä muisti kaistansa juhlapäivillä kaupunkien hajoamisen varsiogress capsule kokoelma ($ 17 kukin), tulossa pian.

Hyvää #CATURDAY!

Nouse ja loistava, aamu kirkkaus. Toivottavasti nukuit hyvin. Nukuin … mielenkiintoisesti, lol! Connor Claireilla oli eilen 6 kuukauden tarkastus, joten hän oli hieman pois lajittelusta viime yönä kaikesta huomion ja heräsi aikaisin. Mutta me tahdotamme … Tabs on hieman kyllästynyt itku, totuus kerrotaan, mutta hän yrittää olla kärsivällinen, koska hän on edelleen uusi vuokra.

MAINOS

Teetkö mitään hauskaa siellä?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.