Näen sinut … Lopuksi!
Hei kaverit! Tervehdys selkeän nähtävyyden maasta! Lopulta sain uudet lasit, ja olen erinomaisesti innoissaan lopulta nähdä selkeästi herkulliset syvälliset herkut T.V. kun nautin suuresta brittiläisestä leivontaan.

Kuten, käytin moderatly nälkäisenä nauttien, kun nauttii siitä, että näyttely edes silloin, kun olin puoliksi sokea, koska en halunnut käyttää kontakteja tai vanhat lasit, mutta nyt, kun voin todella nähdä suklaatyön ja loistaa ganache ja Kerrokset jokaisen paisutetun leivonnaisen sisällä äärimmäisessä yksityiskohdassa, saan ravisoidut! – Ja nyt olen jopa paljon paljon ekstaatisempaa leivonnasta.

MAINOS

Nämä ovat Kate Spade Johnna -lasit Havannan vaaleanpunaisessa, ja sain ne Kaiser Permanent Optical Centerin kautta, mutta näen myös ne saatavilla muissa paikoissa verkossa.

On kaksi pääasiallista syytä sain nämä lasit, muut kuin se, että luulen olevansa melko söpöjä ja älä näytä muita kehyksiä, joita olen kulunut ennen.

Ensinnäkin ne olivat myynnissä 50%: n alennusta (he luettelot 299 dollaria), ja nyt minäkin toivon myös parin Kate Spade aurinkolasit samanaikaisesti.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Toiseksi pidän siitä, miten ne sopivat kasvoni päälle. Minulla ei ole kuuluisaa nenisilta, ja paljon muovisia kehyksiä, joilla ei ole nenän tyynyjä. Mutta nämä todella istuvat tiukasti nenäni, koska linssit ovat tavallista lähempänä. Niiden välinen etäisyys on 15 mm, mikä toimii suurta minulle.

Lisäksi he eivät purista pääni sivuja kuin vise (aina hyvä asia!).

Oh, ja kolmas, koska olen lisäämällä kolmannen syyn, pidän siitä puolelta – en tiedä, mitä heitä virallisesti kutsutaan, mutta haluan kutsua heille sivuseita – eivät ole liian voimakkaasti “paljastettuja . ”

Menin Costcoon pari viikkoa sitten tarkistaa lasit, mutta kaiken, mitä näin tuolloin oli Bejeweled tai oli ilmeinen nimi brändäys, joten jätin tyhjän käden. Pidän siitä, että niillä on vain hienovarainen lapio-symboli ja kulta aksentti, vaikka olisin voinut tehdä ilman myös niitä. Mutta nämä olivat edelleen yksi Kaiserin subtlest-pareista. (Sinun on nyt oltava optinen bling trend.)

Muuten nämä tulevat myös vauvan sinisen kilpikonnan, jonka yritin myös, mutta ajattelin, että he olivat rohkeampia kuin vaaleanpunainen tortoiseshell combo.

Tarkoitan, nämä eivät ole täsmällisiä, mutta en usko, että he ovat liian kasvoillasi (kasvoni?). Vaaleanpunainen on lähes kuin neutraali.

MAINOS

Joka tapauksessa, pidän “em. Ja näen selvästi Meow! ??

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.