siinä tapauksessa, että olet ollut brow-zing (pahoillani, ei voinut vastustaa) fancy New Brow-lyijykynälle, tässä on uusi Dolce & Gabbana ja arvaa mitä?

Joo, se on melko rohkea hyvä!

MAINOS

Se on myös melko kiireellinen hinta 45 dollaria, mutta tulossa Dolce & Gabbana, se ei ole iso yllätys.

D & G: n uusi muotoilu kulmakynä on paljon kuin nykyisin nykyinen kynä rakkaus, kaari tiimalasi. Kuten kaari, sen ajatus on kolmiomainen muoto, joten voit piirtää joko paksuja tai ohuita viivoja sen kanssa (paksut viivat yhdellä reunasta ja ohut viivoja NIB: n kanssa). Siinä on myös samanlainen luonnollinen näköinen jauhe.

Jos se eroaa, on tekstuurin kannalta. Dolce & Gabbanan on vain Smidgen pehmeämpi kuin kaari, ja mielestäni se on myös paljon helpompi yhdistää.

MAINOS

Smudge- ja vedenkestävä kaava on tarkoitus kestää jopa 12 tuntia, jopa märkä, mutta minulla ei ole ollut mahdollisuutta todella testata sitä (näen, miten se reagoi hikoiluun juoksumatto huomenna) .

Olen kulunut, että se sans vakava hikoilu pari kertaa, ja molemmat ajat kestivät hämärästä asti aamunkoittoa tuskin mitään häipymistä.

Shaping Brow Lyijykynä tulee pehmeään ruskea, stromboli, kastanja ja mocha (tässä esitetyt ovat vaaleanruskea kastanja ja tummanruskea stromboli). Kaikki neljä sävyä ovat nyt saatavilla yksinomaan Saks Fifth Avenue -kaupoissa ja verkossa osoitteessa Saksfifthadote.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.