Uusi kuusikymmentä Essie kevät 2014 muoti leikkipaikka kokoelma
Muoti leikkipaikka?

Nay, minä ilmoitan, että se on equinox-Icevan kevätjuhla silmille! Kuten kevät tislattu kynsien puoliksi pulloihin, paitsi ilman – Ahchoo! – Allergiat.

MAINOS

Siirrä Zyrtec sekä Kleenex, kiitos, koska en halua aivastaa näiden ihastuttavien pullojen ympärille.

Kuten perhoset, kuusi-osainen Essene kevät 2014 muoti leikkikentällä keräily laskurit aiemmin tässä kuussa, ja kohtelin käpäläni tänä aamuna (skytles Mani!) Ennen kuin menee kävelylle …

Se on hullu juuri miten joustava nämä kuusi sävyä näyttävät, kuten kirkas sininen taivas sekä kaksi sinistä sävyä tai minttu ympäristöystävällinen sekä orastavat lehdet ok-puiden ulkopuolella. Samoin on valtava kirsikkapuku kadulla, samoin kuin kukitteet sylkevät kuvia persikka ja vaaleanpunaiset pastellit. Sekä sitten on päättäväinen bougainvillea bush, joka saattaa olla maalattu kirkkaanpunainen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nämä värit sanovat ehdottomasti, “Hei, y’all, kevät on täysin vaikuttava!” minulle.

Virallisesti muoti kiitotiet oli tarkoitus vaikuttaa tähän julkaisuun, kuten vintage denim sekä suuret kuvat – tällainen asia – kuitenkin hullu meikki mieli näkee paljon enemmän äiti luonnon vaikutus kuin Michael Kors. Kuten Team Essie istui äidin luontoon sekä aivoriihi yli muutaman kupin todella vahvaa Jamaikan sinistä vuoren kahvia kofeiinin polttoaineen frenzy, sitten puomi! – Joku taideosasto sekoittaa joitain akryyliä pöydällä löytääkseen Azure Piilota & Go Chic, Light denim reality tai flare, pistaasi muoti leikkipaikka, persikka nude spin pullo, crimson tyyli metsästäjä sekä vaalea tee kasvoi romper huone.

Mitä katsella

Essie on laajalti tunnettu herkästä alueensa samoin kuin pastellit, sekä mahdollisuudet ovat hienoja, että jos kävelet mihin tahansa kynsien kauneushoitolan, joka tuo tuotemerkin, näet vaaleanpunaiset, persikat sekä beiges päiviä.

OK, nämä ovat suhteellisen suuria, mutta olen aina katsomassa heidän bluesilleen sekä ympäristöystävällisyyttään (ks. Mojito Madness, varsin ärsyttävä, tuhma merenkulku sekä hämärän alla).

Viime vuosina Essie on vapautettu pikemminkin muutaman Jazzyn sinisen ja ympäristöystävällisten sävyjen muistamiseksi, mikä on hauska ajattelu siitä, että monien vuosien ajan uskon linjan, joka on erikoistunut herkullisia morsiamen kynnet – lähinnä vaaleanpunainen sekä nudes.

Tällä kertaa uskon, että blues sekä ympäristöystävälliset ovat jälleen värit nauttia (ainakin minulle).

Piilota & Go Chic

Piilota & Mene trendikäs (kaksi kerrosta)
Jos saat mahdollisuuden, anna tassut pelata piilota ja mennä chic, tumma kermainen sininen.

Tarkoitan sitä! Se on niin rikas … niin syvä … sekä yksi kerros toimii hienosti (vaikka menin kaksi olla johdonmukaisia ​​muiden sävyjen kanssa).

Minäkin uskoa tämä on se, joka laulaa laajimmalla erilaisilla ihon sävyillä. Se on kansan sininen!

Totuus tai flare

Totuus tai flare (kaksi kerrosta)
True tai flare, kevyempi, vintage denim sininen, ehdottomasti hyötyä toisesta kerroksesta. Minun NC42-ihollani tunnen, että väri ei pääse silmään silmänräpäykseltä yhtä helposti kuin piilossa ja go chic. Pidän siitä, mutta minulla on tunne, että se kuten kevyempiä Lasses parhaiten.

Muoti leikkipaikka

Muoti leikkipaikka (kaksi kerrosta)
Ja sitten on vihreä … muoti leikkipaikka. kutsutaan pistaasi hohtavaksi, se varmasti näyttää maukasta minulle. Kuitenkin saan paljon enemmän suoraa minttu kermaa, sillä Silver Shine Swiningin pienet peitteet ovat äärimmäisen vaikeita nähdä.

Erittäin ensimmäisellä silmäyksellä se muistuttaa Essie Candy Applen, mutta paremman tarkastuksen jälkeen uskon, että se häiritsee syvempää ja tummempaa.

Yksi voi joutua pelaamaan muoti leikkipaikka vähän (ha! Anteeksi, huono pun). Kaksi paksua kerrosta tarjoavat täysin läpinäkymätön peitto, mutta niiden on oltava paksuja … ohuemmilla taksilla, se voi näyttää hieman raiteelta sekä tarvetta 3-4 kerrosta.

Pysyvät värit – kirkkaat punaiset sekä kaksi kermainen vaalea sävyjä – lyö minua melko normaaliksi Essie (tuntuu siltä, ​​että olen nähnyt sävyjä kuin ne ennen), mikä ei ole suuri eikä huono, mutta he eivät todellakaan valoa Lopeta kuten blues sekä vihreät.

Tyyli metsästäjä

Style Hunter (kaksi kerrosta)
Crimson Style Hunter Leans, aina niin vähän, kohti Magentaa. Tämän on oltava räjähdys varpaissa, methinks. Yksi kerros tai kaksi toimii hyvin.

Romperhuone

Romper space (two coats)

I believe pale pink Romper space is likewise type of neat. It reminds me of the opaque white manis I was seeing anywhere last summer, only updated as well as served with a twist.

Like fashion Playground, it seems to like thicker coats, as well as two quite well for me.

Spin thePullo

Pyöritä pullo (kaksi kerrosta)
Ja Grand Finale! – perustavanlaatuinen alaston. Pyöritä pullo, kun taas Standard-Issue Essie on vielä vauva. Ei-röyhkeä, uskon, että se näyttää todella hienolta kahdella sävyllä.

Alaviiva

Pidä silmällä näitä bluesia sekä eko-ystävällisiä – piilota ja mene tyylikäs, erityisissä – samoin kuin jos pastellit ovat hillomasi, samoin kiinni roomperhuoneesta.

Kaikki kuusi sävyä tarjotaan nyt salongilla, valittaa toimitusvarastot, ULTA sekä Internetissä 8,50 dollaria.

Silti vielä yksi kauppias Joen pakkomielle (pitkään maukkaita pakkomielle)

OM NOM NOM!
Pyhä paska, jätkä! Daayum … Trader Joen vihannes pelimerkkejä.

Poimi nämä viime viikonloppuna, samoin kuin he ovat keinuneet lounasaikaani maailmaan. Heidät on valmistettu juurikasvesiä (Taro, ihana peruna ja parsnip) sekä tämä tyydyttävä rocch, joka tekee asiat villisti riippuvuutta.

MAINOS

Oletko kokeillut näitä ennen? Ilmoita Kyllä.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.