Ymmärrän, ettet ole “teknisesti” tarkoitus käpertyä ripsiäsi, kun käytät ripsiväriä, samoin kuin lähes kaikki pooh-poohs ideasta … mutta teen kaiken aikaa. Sekä vannon, että se toimii ehdottomasti! Sinun täytyy vain olla erittäin varovainen.

Teen sen, koska ripset ovat kuin pienet oksat, suoraan sekä ohut, samoin kuin he kamppailevat pitämään käpertyä, kun käytän laskeutua kiharroija, varsinkin kun pari sitä, että kestävä ripsivan kaava tai sellainen, joka vain doesn ‘ T on kiinteä.

MAINOS

Kun teen käpertyä ripsiväri, muutamia asioita auttaa …

Kuten varmista, että ripset ovat täysin kuivia ennen kuin käytän kiharria. Tämä menetelmä ripset eivät tartu yhtä paljon kiinnityspinnalle.

Minäkinkin – samoin kuin ymmärrän, että tämä näyttää silaa, mutta minä vain ilmoittaa sen joka tapauksessa – tarjota El Hub tai joku yksilö instant läheisyyteeni päähän, kuten, “Olen curling minun ripset nyt, joten ota don ‘T tehdä minkäänlaisia ​​odottamattomia liikkeitä. ”

Se on vain se, että perheenjäseneni prasters, et koskaan ymmärrä, kun joku hyppää ulos kulman takana sekä mennä “Blaaa!”

Se tapahtuu paljon, samoin kuin mieluummin melua hieman kooky kuin vahingossa repäisi ripset, kun olen curling heitä … ja se on isompi vaara, kun käpertyä heidät käyttäen ripsiväriä.

Olen myös erittäin hyvin varovainen. En painaa yhtä vaikeaa puristimella, samoin kuin käytän helppoa, hellävaraista painetta estää ripset tai vetämällä ne ulos. Puhun ylimääräistä, super-duper huolellista.

MAINOS

En ehdota tätä kaikille tai sanoa: “Voi, kyllä, täysin! Tämä on paras tapa! ” Se on kuitenkin vain mitä teen, samoin kuin minulle se toimii.

Usein debunkted valitus myytti / tuote, jonka voisit todella toimii?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.