emote!
En voi taata, että voit mennä täysin amerikkalaiseen idoliin, kun käytät uutta Mac Hayley Williams-kokoelma ja Blast Paramoren ainoa poikkeus … mutta mielestäni sen tapahtumat ovat melko korkeat, varsinkin jos pidät oranssista ja Koralli huulillasi, ehdotuksissa ja kannet.

Vasemmalta Mac Hayley Williams Collection: Äänet, kuten melu huulipuna, lightcaptade mineralisoida skinfinish ja unelmoiva luomiväri
Mac on pitkään rakastettu yhteistyössä muusikoiden kanssa, ja uusi neljäsosa verkossa yksinoikeudella Paramore Lead Singer Hayley Williams on heidän uusin duett.

MAINOS

Se on myös parhaiten, mitä olen nähnyt jonkin aikaa.

Tarkoitan, hyvin … Nicki Minaj Viva Glam 2 ei juuri ole epitomize wealeble. Tiedän, kuten yksi henkilö, joka voi vetää vaalean violetti huulet katsomatta täysin ja täysin cray.

Tämä kokoelma tuntuu paljon enemmän kuin massat, ja pidän siitä. Se laulaa rock-n-rullalla kirkkaat, mutta onnistuu edelleen pysymään tyylikkäästi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja että koralli luomiväri? Kaunis! Se todella hämmästyi minua, kun sain sen kansilleni.

Tänään otin vaiheen – myös tunnettu toimistoni ulkopuolelta – jossa on kipinättävä väärennetty mikrofoni, joka laittaa kolme neljästä kappaleesta testiin.

Mac Daydreaming luomiväri, himmeä puolivälissä koralli Veluxe Pearl viimeistely ($ 15)
Daydreaming luomiväri (15 dollaria): mies, ajattelin, että tämä kirkas punertava koralli oli “zombie tyttö!” Kirjoitettu koko sen päälle, mutta punainen luopuu Spotlight NC42-iholle. Saan paljon enemmän oranssi vaaleanpunainen koralli siitä, ja Veluxe Pearl viimeistely osuu kaikki parhaat muistiinpanot pitää asiat mielenkiintoisiksi. En ole tyypillisesti värejä tällaisiin väreihin, mutta tunnen tämän, etenkin paksun kissan silmälinjan kanssa. Ei pudotusta tai korjaustömyyttä, ja se vie vain yhden tai kaksi kerrosta. Daydreaming on suosikkini pala tästä julkaisusta.
Makeup & Charm Blog Arvosana: A

MAC kuulostaa melun huulipuna, kirkas todellinen oranssi, jossa on mattapinta
Kuulostaa melusta huulipuna (15 dollaria): Kuten Songstress Belting Out blues Gin -liitoksella, tämä kirkas oranssi matta on tarina kertoa. Se on kärsinyt kuin odotin, mutta siellä on pigmenttiä. Minulla on vaikea aika saada se alas sileä väri – Käytä, blot, sitten uudelleen – mutta vuorauksen pitäisi auttaa sitä. Pidän väristä, mutta luultavasti pidät paljon enemmän, jos Mac remixed se vahvistetuksi cremiksi … nyt se huipuisi kaavioita!
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

MAC LIGHTSCAPADE mineralisoida skinfinish, pehmeä, kynttilähtö beige moniulotteinen hohtaja (29 dollaria)
LIGHSCAPADE mineralisoima skinfinish (34 dollaria): hohtava beige, joka kuiskaa ihoni, kuten hengittävä intro tuhma Maxwell hidas hillo. Minulle mielestäni sen todellinen potentiaali saa kinda, mutta sen pitäisi todella laulaa kevyemmälle ja keskisuurille ihon sävyille.
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B

Mac Hayley Williams Swatches vasemmalta: LightscapAde mineralisoida skinfinish, unelmoiva luomiväri ja kuulostaa melusta huulipuna

Kuulostaa melusta huulipuna huulillani
Daydreaming luomiväri kansi
LIGHTCAPADE ylemmän poski

MAINOS

Mac Hayley Williamsin kokoelma saapuu verkossa (yksinomaan) Maccosmetics.com Pohjois-Amerikassa ja kansainvälisesti 9. huhtikuuta.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.