Kindasorta, joka kuluu tällä hetkellä violetti. Tässä on valikoima vanhoja faves (ja uusi!) Top: Mac Eye Kohl Prunella (17 dollaria), Metropolitan Decay Glide silmäsajossa Vice ($ 20), Sephora Vibrant Shadow & Liner Violet (14 dollaria), käsittää Jopa vedenpitävä silmäkynä 1-90 (21 dollaria) sekä Mac Pearlglide Intensiivinen suunnittelija violetti ($ 17)
Se on sekä mahtava että pelottava verkossa niin lähellä Sephoraa, koska kun pääsen meikkiä, voin vain hypätä autoni ja bam! Viisi minuuttia myöhemmin minulla on jokainen violetti liner myymälässä, joka on valettu käden takana.

Joo, menen violetti liner-vaiheen ihanteellinen MEOW, valtava aika (tilanteessa et ole huomannut, lol!). Pidän lämpimän ruskean kannen ulkoasusta purppuran vuorauksella ripsien linjoilla. Olen juuri ollut sen viime aikoina! Ole hyvä, kun työskentelen menetelmäni sen kanssa …

MAINOS

Joka tapauksessa Connor vakuutti minut menemään Sephora viime perjantaina (kyllä, se oli kaikki vauva tekee), joten menimme yrittämään uuden violetin lisätä kokoelmani. Tämä nykyinen nykyinen on sävy, jota kutsutaan Violetiksi Sephora-kokoelmalla.

Violetti!

Violetti on heidän elinvoimainen varjo ja liner vedenkestävä linja, samoin kuin uskon, että se on ollut noin jonkin aikaa, mutta se on minulle uusi. He ovat pullea värikynät, joita voit hyödyntää linjina tai luomivärinä, samoin kuin on matkoja, hohtajia sekä kiiltää, kaikki melko edulliseksi 14 dollaria keppi.

Selvin violetti väri – joka näyttää joku nesteytetään paras violetti kukka, kaadetaan sen lyijykynäksi, sitten lisäsi shimmerin twinge – se ei aseta niin nopeasti, että sinulla ei ole minkäänlaista aikaa pelata.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kaikki kirkkaat violetti vuoraukset minun kokoelmassa on ihanteellinen nyt – kuten tämä, joka käsittää ikuisesti, en voi koskaan pitää mielessä, Metropolitan Decay Vice sekä Mac Designer Purple – kuivaa erittäin nopeasti.

Kuten, vakavasti, alle minuutti! – Joten ei ole koskaan riittävästi aikaa pelata.

MAINOS

Mutta tämän kanssa, joka on niin vilkas ja silmiinpistävä, saan 2-3 minuuttia. Tämä ei ole aikaa verrattuna Mac Prunellaan (toinen edullinen violetti minun, mutta se on tummempi kuin muut sekä pysyä märkä noin 10 minuuttia), mutta se on riittävästi aikaa, jotta voisin hajua sitä.

Mac Prunella, Metropolitan Decay, Sephora Violetti, käsittävät koskaan 1-90 sekä Mac Designer Purple
Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.