Tervehdys tällä hetkellä äärimmäisen epämiellyttävältä odottaa Lady, Yay! Miten se menee, ystäväni? Toivon, että sinulla on chill (kuten helposti) joulukuun viikko.

Olen ollut hieman hajamielinen viime aikoina, mutta erinomaisesti, koska minun lakieni ajoi alas punaista toisen päivän vierailulle, samoin kuin viime yönä me kaikki menivät San Franciscoon mennä oopperaan.

MAINOS

Sen sijaan, että tarjoamme toisillemme joulua jouluna, tänä vuonna päätimme vain kohdella toisiaan illalla kaupungissa, joten menimme katsomaan “Sevillan parturi”.

Se on todennäköisesti ollut 15 vuotta, koska viimeksi menin oopperaan, samoin kuin minä tuntuu, että olen musiikki – kuten olen musiikillinen henkilö, tai ainakin olin kerralla – sekä ooppera On aivan tarkkaavainen menetelmä, jota pidän mielessä sitä … vähän hämmentävää ja pitkä, mutta silti erittäin nautittavaa.

Ymmärsin hieman tästä etukäteen, koska se on myös yksi minun suosituimmista Looney Tunesin koko ajan, Sevillan kani, joka on todella hauska, Elmer Fudd jahtaa Bugs Bunny valtava teatteri, samoin Kun musiikki on täsmälleen sama musiikki, orkesteri pelaa prologian aikana varsinaisessa oopperassa.

Joten kun he pelasivat sitä, pidin vain uskoa Bugs Bunny hieronta Elmer J. Fuddin pää!

Yup, hienot ajat …

MAINOS

Miten asiat menevät ulos? Mitä olet puuhaillut?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.